Furtunuri speciale Hydroscand

La HYDROSCAND Furtunuri  Speciale , noi satisfacem  cererile tot mai mari de produse specializate . Aici  noi producem la  comanda  furtunuri metalice sudate, furtunuri pentru beton crud , furtunuri  P.T.F.E. , furtunuri compozite , furtunuri de înaltă presiune pentru presiuni extreme și  alte furtunuri unde este nevoie de competență specială.

Livrari rapide

Departamentul  Hydroscand Furtunuri  Speciale  produce si livreaza rapid toate comenzile.

Producția specială

HYDROSCAND Furtunuri Speciale, adesea lucrează pentru comenzi  foarte specifice , precum  cerințe personalizate  privind modul în care furtunurile și componentele hidraulice  ar trebui să arate . Împreună cu clientul, noi dezvoltam  desene CAD -, iar odată ce acestea sunt aprobate producem fitinguri personalizate în strunguri noastre CNC, iar apoi efectuam asamblarea pe furtun.

Etichetarea unică

Toate furtunurile produse la HYDROSCAND Furtunuri Speciale , au un cod de identificare unic, care este arhivat, și face o posibila comanda  suplimentară foarte simplu de executat. Toate furtunurile sunt testate functie de  cerintele clientului, la  presiune  si sunt livrate cu un certificat de testare la presiune.