HYDROSCAND Centrul de Proiectare si Testare

Din 1969 HYDROSCAND a lucrat în mod activ pentru a dezvolta și a îmbunătăți produsele sale. Toate aceste informații și cunoștințe au fost colectate pe parcursul acestor ani , iar acum sunt aduse împreună în noul si modernul Centru pentru Proiectare si Testare. Cu siguranta , aceasta noua investiție va consolida și mai mult poziția noastră de furnizor de top pentru conectica si componente hidraulice , pe piața mondială.

Cercetare produse și Dezvoltare

În noul Centru de Cercetare si Testare  HYDROSCAND , se desfășoară o intensa activitate de cercetare  si  dezvoltare a produselor existente , cat si a celor noi. Aceasta activitate este esentiala atat pentru a îmbunătăți produsele standard dar si de a dezvolta noi componente pentru satisfacerea exigentelor din ce in ce mai mari ale pieței bazate pe energia hidraulica .

Calitate și siguranță

Centru de Cercetare si Testare  HYDROSCAND , testează toate furtunurile , fitingurile și accesoriile noastre , pentru a asigura integritatea produselor , precum și performanțele acestora , pentru a satisface  așteptările  HYDROSCAND cat și  ale  dumneavoastră , in ceea ce priveste  calitatea și siguranța.

Fleximpulse și Impulse

Echipamentul special - flex impuls , este un mare dispozitiv de testare de laborator. Acesta este utilizat pentru procesele de simulare accelerata a timpului de viață al unui furtun asamblat . Noi putem efectua aceste teste în conformitate cu ISO-6803 (puls), ISO-8032 (flex-impuls), sau la cerințele clientului, până la 950 bar și până la 130 ° C . Noi folosim echipamentul de testare pentru a verifica dacă furtunul și combinația de asamblare satisface standardele HYDROSCAND , privind calitatea sertizarii furtunului .

 Rezultatele de la aceste teste, sunt apoi inscrise în manualul nostru de sertizare furtunuri hidraulice.

Testul de presiune

Echipamentele noastre de testare a presiunii sunt utilizate pentru testarea la presiuni de până la 2000 bari, la temperatura camerei . De asemenea , echipamentul este utilizat pentru furtunuri care urmeaza a fi livrate cu certificat de încercare la presiune . Echipamentul este de asemenea folosit pentru a verifica presiunea de spargere specificată de producatorii de furtunuri. Pentru a proteja mediul, se filtreaza și se separă apa de orice reziduu de ulei prin utilizarea unui sistem de separare complet automatizat.

Test de pulverizare cu solutie salina

În camera climatică se efectueaza testul de ,, durata de viata ,, a produselor noastre prin accelerarea efectelor de coroziune din mediul normal de lucru . Noi efectuam teste în conformitate cu cele mai noi la standarde aparute in domeniu . In camera noi verificam calitatea , precum și testarea acoperirilor de top pentru produsele metalice  noi , dar și cele existente.